Dr.Dropin Gynekolog

Våra läkare är specialister inom gynekologi och har lång erfarenhet av vård till kvinnor. Hos oss får du hjälp med bland annat gynekologiska besvär, infertilitet, undersökning, ultraljud och klimakteriebesvär. Vi finns här för dig.

  • Erfarna gynekologer
  • Kort väntetid
  • Inget krav om remiss

Välkommen till vår gynekologimottagning i Malmö. Kliniken ligger centralt på Anna Lindhs plats 2.

Pris konsultation: 1 950 kr (inkl. ultraljud)

Kostnad för provtagning tillkommer. Tar endast emot kortbetalning

Boka tid
sanity imagesanity image

Graviditet

Våra gynekologer finns här för dig under hela din graviditet. De kan bistå med råd och uppföljning både under och efter graviditeten. Hos oss kan du få hjälp med bland annat:

2D ultraljud
Graviditetskontroll
Framfall (prolaps)
Tidig kontroll m/datering

Smärtor | Blödningar

Buksmärtor eller oregelbundna blödningar kan ha många orsaker. Våra erfarna gynekologer tar gärna dina besvär på allvar och kan ge dig en grundlig undersökning.

Endometrios
PCOS
PMS och PMDS
Blödningsbesvär
Cellprov
Vestibulit
Utebliven mens
Lichen
Flytningar
Kolposkopi

Fertilitet

Våra gynekologer är specialister på fertilitet, och kan bistå med vägledning, undersökning och remiss om du vill ha barn – antingen nu eller vid ett senare tillfälle.

Fertilitetsutredning
Abort

Preventivmedel | Könssjukdomar

Är du osäker på vilket preventivmedel som är rätt för dig? Vi hjälper dig med vägledning och råd för val av preventivmedel, och utför både insättning och urtagning av spiral och P-stavar.

Spiral
P-stav
P-piller

Övergångsålder

Klimakteriet är en helt normal del av kvinnors liv. Vissa har få eller lindriga symtom, medan andra kan ha svåra problem. Våra gynekologer hjälper dig med kunskap om och behandling av besvären.

Klimakteriebesvär
Urinläckage

Ny och modern klinik i Malmö

Vår nya moderna klinik i Malmö igger centralt på Anna Lindhs plats vid Malmö centralstation. Det är mycket enkelt att ta sig till kliniken med kollektivtrafik eller bil.

Läs mer om kliniken
sanity imagesanity image

Träffa våra gynekologer

Gynekologerna på Dr.Dropin möter patienterna med förståelse, värme och kunskap.

Våra gynekologer har lång erfarenhet och har jobbat flera år inom den offentliga vården med bland annat infertilitet, preventivmedelsrådgivning och klimakteriebesvär. De möter våra kunder med värme, förståelse och kunskap. Läs mer om våra gynekologers specialisering och kompetens.

Dr. Aurelia-Dana Lungu

Klinik: Dr.Dropin Malmö

Profil: Överläkare Obstetrik och Gynekologi med extra specialisering i fetal ultraljud.

Utbildning: Medicinska universitet i Bukarest

Språk: Rumänska, svenska, engelska, tyska och italienska.

Arbetserfarenhet: Dr. Dana Lungu jobbar inom obstetrik och gynekologi sedan 2009. När hon inte är på Dr.Dropin jobbar hon som överläkare inom obstetrik och gynekologi på centralsjukhuset i Kristianstad. Hon har gjort specialisering i tre olika länder (Rumänien, Tyskland och Sverige ) och har därför bred erfarenhet av alla gynekologiska besvär.

Områder: Dr. Dana Lungu kan bistå med alla gynekologiska och obstetriska problem. Hon utför årskontroller, cellprov, abdominellt och vaginalt ultraljud, preventivmedelsrådgivning, NIPT, insättning/uttag av spiral och ultraljud i alla stadier av graviditet. Dr. Dana har lång erfarenhet av infertilitet och endometrios. Hon har ett stort intresse för att hjälpa barnlösa par att uppnå deras dröm.

Hon har också erfarenhet med att bedöma och behandla eller hänvisa till operation av patienten so är drabbade av inkontinensbesvär eller av muskelknuta i livmodern, menstruationsrubbningar och klimakteriebesvär.

sanity imagesanity image

Dr. Mladena Mladenova

Klinik: Dr.Dropin Malmö

Profil: Överläkare Obstetrik och Gynekologi

Utbildning: Medicinska universitet i Plovdiv, Bulgarien

Språk: Bulgariska, svenska och engelska

Arbetserfarenhet: Dr. Mladena Mladenova jobbar inom obstetrik och gynekologi sedan 2007, och har jobbat som överläkare sedan 2016 i Bulgarien, Danmark och Sverige. När hon inte är på Dr.Dropin jobbar hon som överläkare inom obstetrik och gynekologi på Centralsjukhuset i Kristianstad. Hon har gjort specialisering i olika länder (Bulgarien, Tyskland, Spanien, Danmark) och har därför bred erfarenhet av alla gynekologiska besvär.

Områder: Dr. Mladena Mladenova kan bistå med alla gynekologiska och obstetriska problem. Hon utför årskontroller, cellprov, abdominellt och vaginalt ultraljud, preventivmedelsrådgivning, NIPT, insättning/uttag av spiral och ultraljud i alla stadier av graviditet. Dr. Mladena har erfarenhet med fetal ultralyd och specialisering inom det.

Hon har också erfarenhet med att bedöma och behandla eller hänvisa till operation av patienten som är drabbade av inkontinensbesvär eller av muskelknuta i livmodern, menstruationsrubbningar och klimakteriebesvär.

sanity imagesanity image

Kontakt gynekologi

För avbokning eller ändring av tid ber vi dig göra detta via länk i det SMS du fick vid bokningen. För övriga hänvändelser kring gynekologi kan ni kontakta oss här:

Meddelanden med mobilt BankID