Om Dr.Dropin

Dr.Dropin är en privat operatör och leverantör av hälsotjänster, med ett engagerat vårdteam med hög kompetens och lång klinisk erfarenhet. Målet är att erbjuda sjukvård till de som behöver det, när de behöver det.

sanity imagesanity image

Kontakt

Telefonnummer Lund: 046 – 285 14 25
Telefonnummer Malmö: 040 – 636 82 40

Obs! Våra telefontider under sommaren:

Rådgivning, av-/ombokning: måndag-torsdag | 09:00-10:00


Telefonen helt stängd i Lund v.28-29, vi hänvisar er då till Malmö. Telefonen helt stängd i Malmö v.30, vi hänvisar er då till Lund.


Det går alltid att nå oss genom "Mina Vårdkontakter" på
1177.se. Här kan man få rådgivning, receptförnyelse och avboka/omboka besök.

sanity imagesanity image

För remittenter

Vi är en ackrediterad hudmottagning och således betalar patienten endast egenavgift vid remiss från primärvården. Vi har än så länge korta väntetider.


Skicka remissen till:


Dr.Dropin Hudcentrum
Kyrkogatan 19, 222 22 Lund

Dr.Dropin Hudcentrum
Anna Lindhs Plats 2, 211 19 Malmö

sanity imagesanity image

Vilka är Dr.Dropin?

Dr.Dropin är en privat operatör och leverantör av ett antal hälsotjänster. Företaget etablerades i Norge 2017 – först som en allmänläkartjänst, men har sen etablerat medicinska specialistmottagningar inom gynekologi, pediatrik, barnmorska, hudläkare samt psykolog, sjukgymnast och kiropraktor under ett och samma varumärke.

Målet med Dr.Dropin är att göra hälsovården enklare, mer överkomlig och mer tillgänglig för dem som behöver den. Vi fokuserar på duktiga och erfarna specialister, terapeuter och vårdpersonal som möter alla patienter med empati och respekt.

sanity imagesanity image

Dr.Dropin Hudcentrum

Dr Dropin har sett potential på den svenska marknaden och har börjat med att erbjuda dermatologiska tjänster i Sverige. Dr.Dropin Hudcentrum har två kliniker i Sverige: i Lund och Malmö. Vi erbjuder dessutom digitala hudläkaretjänster genom bildkonsultation.

På uppdrag av Region Skåne behandlar vi alla former av hudsjukdomar såsom eksem, psoriasis, utslag, klåda, akne, överdrivna svettningar och håravfall, men också cancersjukdomar i huden såsom basalcellscancer, skivepitelcancer och malignt melanom.

Till oss är du välkommen med dina hudrelaterade bekymmer om du har fått en remiss från din vårdcentral men det finns också möjlighet att skicka egenremiss genom att logga in på 1177. Vi prioriterar enligt svårighetsgrad och remisser från läkare ges förtur.

Läs mer om vårt team
sanity imagesanity image