Om Dr.Dropin

Ett engagerat vårdteam med kompetens och klinisk erfarenhet som ska erbjuda sjukvård till de som behöver det.

sanity imagesanity image

Vilka är Dr.Dropin?

Dr.Dropin är en privat operatör och leverantör av ett antal hälsotjänster. Företaget etablerades i Norge 2017 – först som en allmänläkartjänst, men har sen etablerat medicinska specialistmottagningar inom gynekologi, pediatrik, barnmorska, hudläkare samt psykolog, sjukgymnast och kiropraktor under ett och samma varumärke.

Målet med Dr.Dropin är att göra hälsovården enklare, mer överkomlig och mer tillgänglig för dem som behöver den. Vi fokuserar på duktiga och erfarna specialister, terapeuter och vårdpersonal som möter alla patienter med empati och respekt.

sanity imagesanity image

Dr.Dropin Hudcentrum

Dr Dropin har sett potential på den svenska marknaden och har börjat med att erbjuda dermatologiska tjänster i Sverige. Dr.Dropin Hudcentrum erbjuder snart två kliniker i Sverige: Lund och snart även Malmö. Dessutom erbjuder vi digitala hudläkaretjänster genom bildkonsultation.

På uppdrag av Region Skåne behandlar vi alla former av hudsjukdomar såsom eksem, psoriasis, utslag, klåda, akne, överdrivna svettningar och håravfall men också cancersjukdomar i huden såsom basalcellscancer, skivepitelcancer och malignt melanom.

Till oss är du välkommen med dina hudrelaterade bekymmer om du har fått en remiss från din vårdcentral men det finns också möjlighet att skicka egenremiss genom att logga in på 1177. Vi prioriterar enligt svårighetsgrad och remisser från läkare ges förtur.

Läs mer om vårt team
sanity imagesanity image