Dr.Dropin Hudcentrum Lund

På uppdrag av Region Skåne behandlar vi alla former av hudsjukdomar. Till oss är du välkommen med dina hudrelaterade bekymmer om du har fått en remiss från din vårdcentral. Det finns också möjlighet att skicka egenremiss genom att logga in på 1177.se. Vi prioriterar enligt svårighetsgrad och remisser från läkare ges förtur.

Varmt välkommen till Dr.Dropin Hudcentrums mottagning på Kyrkogatan 19 i centrala Lund!

sanity imagesanity image

Du hittar oss här

📍Kyrkogatan 19

På vår klink i Lund finns det gott om kollektivförbindelse i området och det är 400m gångväg från centralstationen. Handikapparkering finns rätt utanför ingången. För er som kommer med bil är det lättast att parkera i parkeringsgaraget under stadsbiblioteket på S:t Petri Kyrkogata 6, eller parkeringshus Färgaren på Staffans gränd 6A.

sanity imagesanity image

Inför ditt besök

Vänligen kom till mottagningen i god tid. Vid försening med mer än fem minuter kommer besöket att behöva ombokas då doktorn måste prioritera nästkommande patient.

Det tillkommer då också en avgift om kr. 600,– för uteblivet besök. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan besöket.

Kontakt

Telefonnummer: 046 – 285 14 25

Ombokning / avbokning: måndag-torsdag | 10:00-11:00

Rådgivning med sköterska: måndag-torsdag | 09:00-10:00

Det går alltid att nå oss genom Mina Vårdkontakter på 1177.se. Här kan man få rådgivning, receptförnyelse och avboka/omboka besök.

sanity imagesanity image

Träffa våra hudläkare!

Hos Dr.Dropin Hudcentrum kan du tryggt söka hjälp av våra duktiga hudläkare som finns där för att hjälpa dig när du behöver det. Lär känna våra hudläkare!

Läs mer om vårt team
sanity imagesanity image