Vårt team

Hos Dr.Dropin jobbar läkare som är specialister inom dermatologi eller gynekologi, som har bred erfarenhet från både offentliga och privata sjukhus. De kan undersöka och behandla de flesta kroniska och akuta hudsjukdomar.

Undrar du vad vi är specialiserade på? Lär känna våra hudläkare!

sanity imagesanity image

Hudläkare: Dr. Dorin Golubas

Utbildning: Specialistläkare i Dermatologi och Venereologi samt specialistläkare i Allmänmedicin.

Erfarenhet:
Dr. Golubas har jobbat som läkare sedan 2010 och har lång och omfattande erfarenhet av akuta och kroniska hudsjukdomar med särskilt intresse för olika typer av hudcancer och teledermatologi.

Han var kliniskt verksam överläkare i Region Skåne fram till september 2022 och motiveras av att kunna hjälpa folk med hudåkommor som är i behov av snabb specialistvård.

sanity imagesanity image

Hudläkare: Frida Röseler

Utbildning: Läkarexamen från Köpenhamns universitet. Specialist inom Dermatologi och Venereologi.


Erfarenhet: Frida påbörjade en ST-tjänst inom allmänmedicin men bytte över till dermatologi efter ett par år. Arbetat som specialist inom dermatologi och venereologi på Centralsjukhuset i Kristianstad under många år.

sanity imagesanity image

Hudläkare: Dr. Daniel Stern

Utbildning: Specialist inom Dermatologi och Venereologi.

Erfarenhet:
Tidigare arbetat som överläkare i dermatologi på sjukhus i Region Skåne. Har många års erfarenhet av professionen. Ledamot i expertgrupp för behandlingsriktlinjer för hudsjukdomar.

sanity imagesanity image

Hudläkare: Dr. Åsa Wictorin

Utbildning: Läkarexamen från Lunds universitet 1991

Arbetserfarenhet: Åsa har mångårig erfarenhet som specialistläkare och överläkare inom dermatologi från Lunds universitetssjukhus och Centralsjukhuset i Kristianstad. Hon är speciellt intresserad av inflammatoriska hudsjukdomar och mötet med människor.

sanity imagesanity image

Hudläkare: Dr. Yahya Zayed

Utbildning: Specialistläkare i Dermatologi och Venereologi

Arbetserfarenhet
: Dr. Zayed har jobbat som läkare sedan 2008 och blev specialist 2015. Han har tidigare jobbat som överläkare på Centralsjukhuset i Kristianstad, men har också erfarenhet av Hud Södersjukhuset, Karolinska i Stockholm och från sjukhus utomlands. Dr. Zayed har mångårig erfarenhet av olika hudsjukdomar och är speciellt intresserad av att behandla tumörer.

sanity imagesanity image

Hudläkare: Dr. Sandra Jerkovic Gulin

Utbildning: Specialistläkare i Dermatologi och Venereologi
Dr. Sandra Jerkovic Gulin är en konsultdermatolog och klinisk forskare. Med en MD och PhD från Zagreb, Kroatien, specialiserar hon sig på genitala dermatoser, hudcancer, hudlymfom, psoriasis och atopisk dermatit. Dr. Gulin har utbildats i Europa och genomfört en fellowship vid Hospital Clinic i Barcelona och AKH Wien.

Hon bedriver forskning om lichen sclerosus. Hennes många publikationer har haft betydande inverkan inom dermatovenereologi och dermatoonkologi.

Arbetserfarenhet :
Hon är för närvarande senior konsult i Jönköping, Sverige, och adjungerad universitetslektor vid Linköpings universitet.

sanity imagesanity image

Hudläkare: Dr. Rasha Hashem

Utbildning: Specialistläkare i Dermatologi och Venereologi sedan februari 2021

Erfarenhet: Dr. Rasha har jobbat som läkare sedan 2010 och gjorde sin specialistutbildning till hudläkare på hudkliniken vid Linköpings Universitetssjukhuset där hon arbetade mellan 2016 och 2022. I Dr.Dropin jobbar Dr. Rasha främst med digitala konsultationer.

Inom yrket har Rasha alltid varit aktiv som allmän dermatolog med fokus på att diagnostisera och behandla många olika hudsjukdomar och hudtumörer. Det kliniska arbetet har alltid varit roligt med mål att hjälpa människor och skapa nöjdhet.

sanity imagesanity image

ST-läkare Bnar Gilli

Utbildning: Legitimerad läkare sedan 2020. Pågående specialisering inom dermatologi och venereologi vid CSK Kristianstad.

Erfarenhet: Arbetade inom internmedicin i 1,5 år efter allmäntjänstgöring (AT). Sedan 2021 arbetar vid hudkliniken i Kristianstad.


Mitt mål är att göra nytta för mina patienter genom att förbättra deras hudhälsa, självkänsla och livskvalitet.

sanity imagesanity image

Gynekolog: Överläkare Dr. Aurelia-Dana Lungu

Utbildning: Medicinska universitet i Bukarest

Arbetserfarenhet: Dr. Dana Lungu jobbar inom obstetrik och gynekologi sedan 2009. När hon inte är på Dr.Dropin jobbar hon som överläkare inom obstetrik och gynekologi på centralsjukhuset i Kristianstad.

Hon har gjort specialisering i tre olika länder ( Rumänien, Tyskland och Sverige ) och har därför bred erfarenhet av alla gynekologiska besvär.

sanity imagesanity image

Gynekolog: Överläkare Dr. Mladena Mladenova

Utbildning: Medicinska universitet i Plovdiv, Bulgarien

Arbetserfarenhet: Dr. Mladena Mladenova jobbar inom obstetrik och gynekologi sedan 2007.Har jobbat som överläkare sedan 2016 i Bulgarien, Danmark och Sverige. När hon inte är på Dr.Dropin jobbar hon som överläkare inom obstetrik och gynekologi på Centralsjukhuset i Kristianstad.

Hon har gjort specialisering i olika länder (Bulgarien, Tyskland, Spanien, Danmark) och har därför bred erfarenhet av alla gynekologiska besvär.

sanity imagesanity image

Leg. Sjuksköterska: Linda Broberg

Sjuksköterska sedan 2008. Mångårig erfarenhet av onkologi och hematologi och nu dermatologi.

sanity imagesanity image

Leg. Sjuksköterska: Linnea

Har tidigare arbetat på hudmottagning på Skånes universitetssjukhus. Gått kurser inom hudsjukdomar och hudtumörer.

sanity imagesanity image

Undersköterska: Sara Sundblad

Undersköterska sedan 1998. Mångårig erfarenhet av dermatologi.

sanity imagesanity image